Skip to main content

Tennis Time Academy

TTA is in 2007 opgericht door Martin Oonk, Marcel Gerards en Ruud Simons met als doel de tennissport aan te bieden aan verenigingen in de breedste zin van het woord: het organiseren van zeer recreatieve tot het organiseren van zeer prestatieve trainingen voor jong en oud.

Martin Oonk
Oprichter
Marcel Gerards
Oprichter
Ruud Simons
Oprichter

Missie

De missie van TTA is om meer mensen middels de tennissport in beweging te laten komen. Enerzijds door meer mensen in contact te brengen met de tennisport en anderzijds door ze te behouden voor de tennissport.


Visie

Door meer mensen vaker te laten tennissen wordt de betrokkenheid met de tennissport vergroot en komt de samenleving meer in beweging.
Door het verzorgen van kwalitatief goede tennislessen en innovatieve activiteiten worden mensen gestimuleerd om vaker te tennissen en zich in te zetten voor de verbetering van hun tennsikwaliteiten. Een persoonlijke aanpak is hierbij erg belangrijk.

Bovendien moet een TTA trainer herkenbaar zijn op zijn/haar club zodat hij voor iedereen een aanspreekpunt is als het gaat om tennis.

Belangrijk is dat TTA een verbindende rol gaat spelen tussen de TTA-clubs. Clubs zullen op veel bredere basis moeten gaan samenwerken en TTA zal hier als organisatie een verbindende rol moeten gaan spelen. Hierdoor worden er betere trainingsvoorwaarden gecreerd en kunnen er betere competitieteams gevormd worden.


Doelstelling

TTA stelt zich tot doel om zowel op recreatief niveau alsook op prestatief niveau kwalitatief goede lessen en activiteiten aan te bieden die aansluiten bij de kwaliteiten en ambities van de individuele leerling maar ook van de lesgroep. TTA profileert zich door (pro-)actief te werken aan het vergroten van de samenwerking en binding tussen clubs, spelers en trainers.

Om dit te bereiken zal TTA naast de trainingen en activiteiten die georganiseerd worden door TTA

ook aanwezig zijn bij wedstrijden en toernooien van hun leerlingen en bij activiteiten van hun clubs. Bovendien zal TTA (pro-)actief de samenwerking met de KNLTB, tennisverenigingen en andere tennisscholen zoeken en samenwerking van tennisverenigingen onderling bevorderen om samen de kwantiteit en kwaliteit van de tennissport te vergroten.


Waarden

TTA staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, betrokkenheid en herkenbaarheid.

Inschrijven

Schrijf je in voor de Padel training Maasniel